Bai Ye 白葉 dancong 2019

Népszerű
Bai ye dancong
Bai ye dancong
Bai ye dancong

Bai Ye 白葉 dancong 2019

Frissítő, intenzíven virágos, illatos wulong tea. A nap bármely szakában fogyasztható.

SKU: W036-baiye

Ez a termék hamarosan újra elérhető.

Leírás

Bai Ye白葉 dancong 2019

Jellegzetes ízvilágú, a klasszikusok között van. Licsi és keleti gyümölcsök és virágok kavalkádja, illatában és ízében egyaránt. A Bai ye szó jelentése: fehér levél. Közepes magasságúra növő teabokor fajta. A bokrok olyan dugványokról származnak, melyek levelei fehéres árnyalatúak.

A tea karaktere gyümölcsös, szívet melengetően illatos. Pezsgő frissesség és teljes harmónia. Virágméz és nektár aromájú. Íze vastag, hosszú utóízzel.

2019 áprilisában szedték, hagyományos feldolgozáson esett át.

Érdekessége még, hogy a végső sütést, wuyi hegyi tradíciók szerint, bambusz kosarakat használtak és forró parazsat. Folyamatos emberi jelenlét és felügyelet mellett készült el a tea. Az idei évből az egyik kedvencünk lett.

A tea Lingtou faluból származik, egy kis család gondozásában lévő területről. Raoping megyében, Guangdong tartományban található. A Bai Ye dancong fajta különlegessége, a nagyobb levelek, melyek világos sárgás-zöld koronával rendelkeznek.

További információk

Termőhely

Lingtou falu – Raoping – Kína

Mennyiség

100 gr, 30 gr, 50 gr

Gaiwanban ébresztés után többször felönthető 85-90 C° fokon, 20-40 másodperces felöntésekkel.

“Nyugati módon” kannában 4-5 gr teára 3 dl ,85 C° -os vizet öntsünk, majd hosszabban, 1-2 perces áztatással így is többször leönthető, 2-3x.

Ez is érdekelhet...

has been added to your cart:
Checkout