Barion Pixel

Közvetlenül a termelőktől és készítőktől származó kínai, japán és tajvani teák és teakellékek – Tea szaküzlet és Webshop

Megválaszoltuk a....

Gyakran ismételt kérdéseiteket

Kérdések a szállításról, rendelésről

A rendelések leadásának átfutási ideje általában 2 nap. Balázzsal ketten dolgozunk a boltban, így szépen és gondosan igyekszünk összekészíteni a rendeléseket, ezért kell egy kis idő nekünk. 🙂
Igyekszünk a leggyorsabban elküldeni részetekre a csomagokat a GLS vagy a DPD segítségével.

A csomagokat a GLS vagy a DPD szállítja házhoz, ha utánvétellel rendeltél, akkor a futároknál fizethetsz majd bankkártyával is és készpénzben is. Minden esetben küld a GLS vagy a DPD üzenetet a futár várható érkezéséről, melyet módosíthatsz is, ha nem megfelelő az időpont, vagy a helyszín.

Természetesen igen! Sőt! 🙂

Várunk sok szeretettel és javasoljuk is, hogy nézz be hozzánk. Itt a teljes kínálatot megnézheted, kérdezhetsz is tőlünk és egy csésze teát is kapsz tőlünk. 🙂

Természetesen igen. A Barion online felületén keresztül, akiknél gyorsan és biztonságosan tudjátok a fizetést lebonyolítani.

Egyáltalán nem.
A Nagyszombat utcában nyitva tartási időben bármikor jöhetsz vásárolni, nem szükséges rendelést leadnod a webshopon.

Meg is éri bejönni hozzánk, mert nincs is minden fent a honlapon, a boltban mindent megtalálsz. Főleg a ritkaságokat, amelyekből 1-1 darabok állnak a rendelkezésünkre, vagy amit még nem volt időm feltölteni. 🙂

Igyekszem feltölteni mindent én készítem a weboldalt (Dóri).

Kérdések a szálas teákról

Igen. A Teák menüpont alatt található a Herba „tea” kategória, ahol különféle gyógynövények, virágok, egyéb növények leveleiből készült főzeteket találtok. Élvezeti „teák” ezek, nem kúraszerűen fogyasztandóak, bármikor és bármennyit lehet fogyasztani belőlük.

A Camellia Sinensis tealevél koffeint tartalmaz. Viszont az Oolong tea típusban nagyon alacsony a koffein mennyisége, valamint az idősebb teákban, fehér teákban vagy a fermentált shu puerben is.

A tőlünk kapott tasakban nyugodtan tárolhatod őket. Fontos nagyon, hogy száraz, hűvös és sötét helyen tárold őket és ne a fűszerek mellett.
Praktikus egy kisebb karton tároló dobozt kinevezni a teák tárolására és a tasakjainkat abban tudjátok tárolni és rendszerezni.

Általános szabály, hogy a zöld tea olyan mint a rosé bor, egy éven belül el kell fogyasztani.
A többi teára ez nem feltétlenül igaz, sőt egyes típusok még ízletesebbek és komplexebbek lesznek az idő előre haladtával. Évről évre a legfrissebb szüretek teáit hozzuk el nektek, így ha teaszakboltban vásároltok, ahol közvetlenül a termelőtől érkeznek a teák, ott valószínűleg nem kell attól tartanotok, hogy rossz teát kaptok.

Nálunk kistermelők szálas teáit találod meg, nincs nálunk filteres „tea”.

Szükséged van még segítségre?

Írj nekünk!

GLS házhoz szállítás

Gyors és pontos házhoz szállítás a GLS segítségével

Ritka teák és különlegességek

Közvetlenül kínai, japán és tajvani kistermelőktől, akiket személyesen ismerünk.

Kérdésed van?

Keress bennünket személyesen a teaboltban vagy online!

100% Biztonságos BARION fizetés

Online bankkártyával is fizethetsz vásárlásodért, illetve személyesen a teaboltban.