Gongfucha utazó szett

28500 Ft

A Tökéletes teakészítő szett, mellyel minden teatípus elkészíthető. Egyedi kidolgozás, Magyarországon készült, csodás eszközök.

„Tipikus táskába bedobós, ezzel a batyuval és a hozzá tartozó kendőkkel nagyon elegáns és biztonságosan hordozható. Imádom!”

A szett tartalma:
1 db hordozó batyu, lenvászon anyagból,
1 db hosszú kendő, mely az eszközöket választja el egymástól, szintén len anyagból,
1 db teakendő, csodaszép zöld színben, amely az eszközök gyönyörűséges alapjául szolgál,
1 db gaiwan,
2 db csésze

Készleten

Gongfucha utazószert
Gongfucha utazó szett 28500 Ft

Elakadtál, hogyan válassz a teáink közül?

Gongfucha utazó szett – Handmade from Hungary

Ezt az utazó szettet közösen álmodtuk meg Nagy-György Ágival és Márta Barbival.
Ági mint mindig a fantasztikus kerámiákat készítette el nekünk, Barbival pedig ez az első közös projektünk, de nem az utolsó. 🙂
Barbi az utazó szettet oltalmazó és hordozó batyut készítette, az eszközöket védő textileket és a teakendőt.

Az ötletünk az volt, hogy készítsünk egy olyan kompakt kis szettet, amivel bárhol és bármikor tudtok finom teát készíteni és mindezt hazai alkotók segítségével!

A kis táska úgy lett kialakítva, hogy 1-3 adagnyi tea elfér a tetejében, így már csak a forró vízről kell gondoskodnotok a jó teához.

A szett 1 db gaiwanból és 2 db csészéből áll, mely 2 személyes teázást tesz lehetővé. A gaiwan mérete kb. 100-120 ml, melyben készült tea tökéletesen elfér a csészékben. Minden eszköz egyedi, Ági készítette őket és égette is ki nekünk. Ági a MOME-n végzett Kerámiatervező szakon.

A textilek teljesen természetes anyagokból készültek és mindegyiket Barbi készítette saját kezűleg. Barbi a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végzett Textiltervező szakon és munkája a mai időkben, hogy különböző filmekhez készít jelmezeket.

Ha szeretnéd kiegészítésképpen otthonra választhatsz egy kiöntőt, vagy ezt amiben több felöntést tudsz összegyűjteni és akár 3-4 fősre bővítheted a teázást.

A szett tartalma:
1 db hordozó batyu, lenvászon anyagból
1 db hosszú kendő, mely az eszközöket választja el egymástól, szintén len anyagból
1 db teakendő, csodaszép zöld színben, melyek szép alapot adnak a teás eszközöknek.
1 db gaiwan
2 db csésze

Praktikus választás, ha most ismerkedsz a teák világával egy kóstoló szett, mellyel könnyedén elindulhatsz. Teavolution válogatás

További információk

Származási hely

Magyarország