Ruby black

Népszerű
Ruby

Ruby black

4 760 Ft9 510 Ft

Magával ragadó tajvani vörös tea. Tajvan középső területéről a vörös teáiról híres Sun Moon Lake közelében lévő teakertekből származik. A teafajta neve Ruby 18, melyet a tajvani Teakutató Intézet szakemberei fejlesztettek ki 1999-ben.

Keresztezték ugyanis a tajvani Qing Xin teanövényt egy assami fajtával. Többször említettük már, hogy a tajvani teás szakemberek igen nyitottak és rendkívül újítóak. Az eredmény, egy igen fűszeres, mentol és kámfor utóaromájú, rubinvörös színű, hosszú tea. Egyedülálló ízprofilja van, máshoz nem hasonlító, egyeszűen Ruby.

Törlés
Kosár

Leírás

Ruby black

Magával ragadó tajvani vörös tea. Tajvan középső területéről a vörös teáiról híres Sun Moon Lake közelében lévő teakertekből származik. A teafajta neve Ruby 18, mely teanövény fajtát a tajvani Teakutató Intézet szakemberei fejlesztettek ki 1999-ben.

Keresztezték ugyanis a tajvani Qing Xin teanövényt egy assami fajtával. Többször említettük már, hogy a tajvani teás szakemberek igen nyitottak és rendkívül újítóak.

Az eredmény, egy igen fűszeres, mentol és kámfor aromájú, rubinvörös színű, hosszú, egzotikus tea.
Egyedülálló ízprofilja van, máshoz nem hasonlító, egyeszűen Ruby. “Fekete” tea kedvelőknek, kötelező darab.


Elkészítése

Használjatok 95 fok körüli lágy, alacsony ásványi anyag tartalmú, lágy vizet. 5 gr tealevelet használjatok kb. 200 ml vízhez, az áztatási idők pedig 1 percesek legyenek. A felöntések előre haladtával emelhetitek a hőfokot és az áztatási időt is.

This post is also available in: English

További információk

Tömeg N/A
Mennyiség

100 gr, 50 gr

Termőhely

Sun Moon Lake – Tajvan

Ez is érdekelhet...

Most adtad hozzá a kosaradhoz ezt a terméket: