Vörös kyusu japán kanna 170ml

29750 Ft

Belső kerámia szűrős, tokoname teáskanna. Kecses, lapos forma, kiválóan alkalmas prémium senchához és gyokurohoz, 1-2 személyes teázáshoz ajánljuk. Űrtartalma: 170 ml Használhatjátok még wuyi oolonghoz vagy dancong oolong teákhoz is.

Elfogyott

Elakadtál, hogyan válassz a teáink közül?

Vörös kyusu japán kanna 170ml
29750 Ft
Elérhetőségeink:

Balázs +36-30-552-19-81

Dóri +36-30-953-49-39

Gyere el személyesen üzletünkbe a teljes választékot itt találod meg és jobban tudunk segíteni Neked a megfelelő tea vagy eszköz megtalálásában!

1036 Budapest, Nagyszombat utca 1/C.

Vörös kyusu japán kanna – 170 ml

Származási hely: Tokoname, Japán

Belső kerámia szűrővel ellátott, kézzel készült japán teakanna, mely kifejezetten a japán teatípusokhoz ideális forma. Kecses, laposabb forma, kiválóan alkalmas prémium senchához és Gyokuro típusokhoz is.

Készítettünk egy videót hogyan is kell használni a kyusu kannát:

Ez a kyusu nagy odafigyeléssel készült, hogy kellemes legyen a szem számára, és funkcionális legyen az ízletes japán tea elkészítéséhez.


Űrtartalma: 170 ml, amely 1-2 személyes japán teázáshoz ideális.


Praktikus tanácsok:

Mosogatógépben tilos tisztítani. Használat előtt öblítsd át forró, tiszta vízzel! Ne használj semmilyen mosószert a tisztításához!

A teát sohase hagyd benne a kannában, mert eltömíti a pórusokat és el is színezi idő előtt. Teázás után tisztítsd el szintén tiszta vízzel és hagyd úgy megszáradni, hogy nincs rajta a fedele!

Ha így teszel, kannád hosszú évekig hűséges teatársad lesz.

Japán teáink listáját itt találod.

További információk

Származási hely

Tokoname – Aichi prefektúra – Japán