Wuliang shan 2007 tavasz

3730 Ft13860 Ft

Nem egy megszokott wuliang-hegyi sheng puer, 2007-es tavaszi alapanyagból. Gazdag és édes, kifinomult fanyarsággal.

2007 Wuliang sheng puer
Wuliang shan 2007 tavasz 3730 Ft13860 Ft

Elakadtál, hogyan válassz a teáink közül?

Wuliang shan 2007 tavasz

Yi Cang falu ősi teakertjeiből származó tavaszi alapanyag, 2007-es szüret. Yunnan tartomány, Wuliang-hegység. 357 grammos korongokba préselve.

Ezt a teát a gyártása óta Puer városban érlelték, ezért mondhatni félig nedves körülmények között érlelődött, és összetett vágott füves és dohány jegyekkel rendelkezik. Telt és gazdag ízű, igen édes. Rendelkezik egy kellemes fanyarsággal is ami, bevonja a szájüreg oldalát, és olyan különleges szájízzel rendelkezik, amely csak a félig érlelt teákban található meg igazán. A Huigan (visszatérő édesség) néhány felöntés után érzed majd és mutatja meg magát igazán, majd a további felöntésekben végig megmarad.

Ez a teakorong a bizonyíték arra, hogy a Wuliang tea gyönyörűen tud érlelődni. Nem az az unalmas fajta, minden egyes felöntést egyedinek érezhetsz, és a tea rengeteget tud mutatni Neked a teázásod alkalmával.

A tea elkészítése

Elkészítéséhez használj alacsony ásványi anyag tartalmú vizet, legideálisabb a forrásvíz, melynek selymes karaktere van. Az összes ásványi anyag tartalom 200 mg/liter alatt legyen. A felhasznált eszközök közül az ázsiai stílusúakat válaszd. Minden egyes felöntés igazi élmény, vétek lenne nem így elkészíteni ezt a teát.

150 ml-es készítő eszközhöz használj 5-7 gr tealevelet, melyeket 90-95 fokos vízhőfokkal öntesz fel. Legyen egy gyors ébresztés, utána a felöntések 15-30 másodpercesek. Emelheted majd a felöntések előre haladtával mind a hőfokot, mind pedig az áztatási időt is.

További információk

Tömeg N/A
Termőhely: No selection

Wuliang-hegy, Yunnan tartomány, Kína 2007

Mennyiség: No selection

100 gramm, 25 gramm, 50 gramm