Népszerű

Horin – Tenpyo – japán füstölő

Ebben a füstölőben megtalálható a világ egyik legritkább és legértékesebb illat alapanyaga: a “Kyara”. A Kyara az Agar-fák (Agarwood) kategóriáján belül a csúcsot képviseli és (a fekete piacot leszámítva) csak egy-két cég használhatja fel – speciális engedélyekkel – mint pl. a Shoyeido.

Így készülnek a Shoyeidonál a füstőlő pálcák

Édes és fás, fenséges illat, mely nem túlzással kisebb csodának számít, hogy elérhető számunkra.

SKU: Tempyo Kategória:

Ez a termék hamarosan újra elérhető.

Leírás

Tenpyo – Japán füstölő

A Shoyeido Horin sorozatának minden illata egy japán híres történeti időszakhoz és helyszínéhez kapcsolódik.

A Ten-Pyo (békés égbolt) a Horin sorozat legmagasabb kategóriájú füstölője, amelynek az összetevői között az elérhető legmagasabb minőségű agarfa, a “Kyara” kapott helyet. A Kyara illatos fa rendkívül ritka és értékes. (a piaci ára még az aranyénál is magasabb.) Figyelembe véve ezt az alapanyagot ünnepi füstölőre gondoljunk melyben a fűszeres és édes illatok váltakoznak az egzotikus, fás jegyekkel. Nem a kezdők illata, meg kell tanulni értékelni is ezeket, így azok számára ajánljuk, akik már kipróbáltak több prémium japán füstölőt.

A Tenpyo füstölő pálcák mindegyike csoda, a természet csodája.


Füstölők használata

Gyújtsd meg a füstölő pálcika legvégét, majd oltsd el egy határozott mozdulattal, vagy a kezeddel keltett kis fuvallattal. Kerüljük az elfújását! Helyezd megfelelő, biztonságos tartóba és kész is!

A Shoyeido füstölők Japánból érkeznek hozzánk, ahol tiszta és természetes összetevőkből, több száz éves receptek és metódus alapján készítik el őket. Nem tartalmaznak bambuszfűrészport, vagy egyéb hordozó anyagot, illetve mesterséges illatokat vagy összetevőket. A Hata család 300 éve és 12 generáción keresztül készíti füstölőit Kiotóban.


Nem véletlen, hogy a Shoyeido Incense Co., egy kiváló füstölő készítő manufaktúra, amely 1705 óta működik. A mai napig a Nijo utcában, Kiotó belvárosában működő manufaktúra a kezdetekben Nagasaki és Okinawa prefektúra kikötőin keresztül vásárolták a fűszereket valamint kínai gyógynövényeket. A Hata család kezdetben importált gyógynövényekkel foglalkozott, így könnyedén beszerezhette a füstölők alapanyagául szolgáló drága növényeket. A harmadik generációs családtag, a császári palotában dolgozott, így az ott használt füstölők receptjét használta alapul, saját receptjeik kialakításakor.

Így készülnek a Shoyeidonál a füstőlő pálcák

További információk

Kiszerelés

20 db füstölőpálca, 80 db füstölőpálca

Származási hely

Kyoto – Japán

Ez is érdekelhet...