Japán füstölő – Seifu – Shoyeido

Seifu
japan-fustolo
japan-fustolo-shoyeido

Japán füstölő – Seifu – Shoyeido

5 460 Ft

Szantálfa, fahéj és szegfűszeg gyönyörűen kiegyensúlyozott keveréke valamint az ‘agarwood’ tartós és mély aromájával. Átlátszó, nyugtató és kifinomult illat.

A Shoyeido “daily incense” családjának legmagasabb rangú füstölője

 

Elérhetőség: Elfogyott SKU: Incence-seifu-kiscsomag Kategória:

Leírás

Japán füstölő – Seifu – Shoyeido

A Shoyeido ‘Daily’ – ‘Mindennapi’ füstölő sorozatának belépő illata. A ‘Daily – Mindennapi’ füstölő sorozat tökéletes és kifinomult illatok, melyek bárhol és bármikor alkalmazhatóak. Hétköznapi használatra, illetve különleges alkalmakkor, meditációk, tea összejövetelek, baráti beszélgetéshez is kiváló kiegészítő.

Seifu – Fresh breeze – ‘Frissítő fuvallat’

Szantálfa, fahéj és szegfűszeg gyönyörűen kiegyensúlyozott keveréke valamint az Agarwood tartós és mély aromájával. Átlátszó, nyugtató és kifinomult illat.

Egy füstölő pálcika 13,5 cm hosszú. Égési ideje kb. 30 perc.

A legmagasabb osztályú tiszta és hiteles forrásból származó természetes növényi összetevőket gondosan választják ki Kiotóban.

A Shoyeido Japán legrégibb hagyományos ‘japán füstölő kisvállalata’. A Moriyoshi Rokuzaemon Hata által Kiotóban, 1705-ben alapították, gyorsan a füstölő hivatalos szállítójává vált a magas rangú emberek körében. A Shoyeido füstölőt továbbra is az ősi Hata család leszármazottai készítik. A Blender mester továbbra is ugyanazokat a kézműves készségeket, technikákat és finom hangolást alkalmazza, amelyeket tizenkét nemzedékkel ezelőtt használtak.

A kis köteg tartalma kb. 40 db füstölő pálcika.


A Shoyeido teljesen természetes füstölői nem tartalmaznak mesterséges összetevőket. Kézzel készítettek, melyek mesteri receptek, autentikus, tiszta módon, kiváló minőségű alapanyagokból készültek, Japánban. A Shoyeido, Kyotoban készíti füstölőit több, mint 300 éve.


A füstölő pálca használata:

Gyújtsd meg a füstölő hegyét, majd óvatosan oltsd el a lángot és helyezd a füstölőt a tartójába. Használj füstölők tárolására alkalmas tartót.

További információk

Származási hely

Kyoto – Japán

Most adtad hozzá a kosaradhoz ezt a terméket: