Népszerű

Horin – Muromachi – japán füstölő

21 400 Ft

Muromachi a Horin termékcsalád egyik kiemelkedő tagja. A legjobb minőségű agar- és szantálfát tartalmazó füstölő teljes egészében kézzel készített, Japánban a 12. generációs Hata család gondozásában.

A Shoyeido prémium illata nyugtató, meghitt hangulatot kölcsönöd, enyhén édes, fás illatával.

20 és 80 db-os kiszerelésben választható.

SKU: Muromachi-shoyeido Kategória:
Törlés
Kosár

Leírás

Muromachi – Japán füstölő

A Shoyeido Horin sorozatának minden illata egy japán híres történeti időszakhoz és helyszínéhez kapcsolódik. A Muromachi (City of culture – kulturális város) fűszeres és földes illattal rendelkezik, mely csodálatos keveréke a legjobb minőségű agar- és a szantálfának.

Két kiszerelésben választhatjátok. 80 és 20 db-os csomagokban, melyekben egy apró füstölő tartó is helyet kapott.

A Horin termékcsalád nagyobb terek és szobák, galériák, hangverseny termek illatosítására és meghitté varázsolására megalkotott receptek, ezért a füstölő pálcák 7 cm hosszúak, égési idejük kb. 20 perc. Hosszan a szobában maradnak, elegáns illatot hagyva maguk után.

Ha a leírás alapján nem tudtál dönteni, gyere el teaboltunkba, ahol megszagolhatod az összes illatot és kiválaszthatod kedvencedet.

Füstölők használata

Gyújtsd meg a füstölő pálcika legvégét, majd oltsd el egy határozott mozdulattal, vagy a kezeddel keltett kis fuvallattal. Elfújni nem szabad a füstölő pálcát. Helyezd megfelelő, biztonságos tartóba a füstölőt és kész is.

A Shoyeido füstölők Japánból érkeznek hozzánk, ahol tiszta és természetes összetevőkből, több száz éves receptek és metódus alapján készítik el őket. Nem tartalmaznak bambuszfűrészport, vagy egyéb hordozó anyagot, illetve mesterséges illatokat vagy összetevőket. A Hata család 300 éve és 12 generáción keresztül készíti füstölőit Kiotóban.

Így készülnek a Shoyeidonál a füstőlő pálcák

További információk

Kiszerelés

20 db füstölőpálca, 80 db füstölőpálca

Származási hely

Kyoto – Japán

Ez is érdekelhet...