Modern kezdő teaszett – Kamjove

Modern kezdő teaszett tartalma egy kamjove kungfu kanna és 4 különböző típusú tea, hogy elindulhass a tea útján. A teákat sokszor leöntheted, így több óráig teázhattok barátaid társaságában.

Hőálló üveg kanna, rugós elven működő szűrővel. Innovatív eszköz, ami a gyors teakészítést teszi lehetővé. Több szakaszban tudod leönteni és szűrni a teát, a nyomógombos szűrő használatával. Teljes kontroll, túláztatásbiztos eszköz.

Gyönyörűen követhető a tealevelek állapotváltozása, a szűrőt kivéve pedig használhatjuk kiöntőnek, hidegen áztatott tea készítéséhez.

  • 5 gr – fehér tea
  • 5 gr – tajvani wulong tea
  • 5 gr – wuyi hegyi wulong tea
  • 5 gr – puer tea

8.500 Ft

Készleten

0 out of 5 based on 0 customer ratings
Még nem írtak véleményt
Kérdezni szeretnék!
Cikkszám: E074-Modern-kezdo-teaszett Kategóriák: , ,

Termék leírás

Modern kezdő teaszett

A Kamjove gyár nem csak gyönyörű bambusztálcát, üveg és porcelán termékeket gyárt, hanem az emberek életviteléhez alkalmazkodva, piacra dobta a gyors teázó eszközét.

Praktikus 3:1 -ben megoldás. Gaiwan, kiöntő és szűrő egy eszközbe zárva. Szépen kontrollálható a felöntések hossza. Akár egyesével is leönthető, de 3 adag kényelmesen összegyűjthető a kiöntő részben, így ha többen teázunk, ez a lehetőség praktikus lehet.

Bárhol, bármikor élvezhetjük a teázás élményét.

  • 5 gr – fehér tea
  • 5 gr – tajvani wulong tea
  • 5 gr – wuyi hegyi wulong tea
  • 5 gr – puer tea

Használati útmutatót az alábbi linken találtok: Használati útmutató Kamjove teakészítő eszközhöz

Tisztítás:

Akárcsak a kávé vagy a bor, a tea is nyomot hagy az üveg és porcelán eszközökön.

Leghatásosabb tisztítási módszer, hogy szódabikarbónát teszel annyi vízbe, hogy teljesen ellepje az eszközt és így áztatod egy éjszakán át. Majd egy szivaccsal áttörlöd, elöblíted, tiszta vízzel és már kész is. Praktikus, ha minden teázás után elöblítjük tiszta vízzel, így tovább marad foltmentes eszközünk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Modern kezdő teaszett – Kamjove” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.