"Tea master" üveg teakészítő szett

"Tea master" üveg teakészítő szett

Tea master szett EILONG

"Tea master" üveg teakészítő szett

14 950Ft

Nincs készleten

14 950Ft

A kompakt kialakítás és nagyobb mennyiségű tea elkészítésére is alkalmas eszköz. Hideg áztatáshoz is használhatjátok, teljes űrtartalma 400 ml. A szett tartalma 2 db duplafalú csésze (150 ml-esek) is, így rögtön meg is oszthatjátok teátokat. A finom szövésű szűrőn semmilyen tealevél nem tud átszökni és akár a keleti teázási módot alkalmazók is tudják használni, ha 150 ml-ig töltik fel és az ehhez szükséges tealevél arányt használják. Rövidítik a felöntéseket és már kész is.

Erős borszilikát üvegből készült.

Elérhetőség: Elfogyott SKU: E072-teamaster-szett Kategóriák: , ,

Leírás

“Tea master” üveg teakészítő szett

Egyelőre a filteres tea egyszerűségét kedveled, de szeretnél nyitni a szálas teák iránt, akkor a “Tea master” a te kannád lesz. Kézi készítésű, fújt borszilikát üveg, ami igen ellenállóvá teszi. Modern megjelenésű, könnyen tisztítható és minden tea elkészíthető benne a szűrés, pedig tökéletes!

A tetőbe épített szűrő segítségével könnyedén önthetsz le akár apróbb levelű teákat is, mint például egy japán sencha, de akár puer-t is készíthetsz benne. Fedele könnyen levehető, és az üveg testtel együtt akár mosogatógépben is mosható.

Rendkívül ellenálló, erős üvegből készült, melyben tökéletesen mutat a tea és jól nyomon követhető a levelek változása.

A teakészítőhöz 2 db dupla falú csésze is tartozik, valamint egy szépséges doboz is, így ajándéknak sem utolsó. A csészék 150ml-es űrtartalmúak.

A teakészítő űrtartalma: 400ml,  Átmérője: 8.5cm, Magassága: 13.5cm

A teljes csomag 795 gr +/- 20gr

Mosogatógépben mosható

További információk

Méretek 8.5 × 13.5 cm

Kövess minket!