Horin – Tempyo – japán füstölő

Horin – Tempyo – japán füstölő

Horin – Tempyo – japán füstölő

10 200Ft29 900Ft

Készleten

10 200Ft29 900Ft

Legritkább és legmagasabb minőségi kategóriába sorolt agarfa (agar wood) tartalmú füstölő, a Shoyeido Horin sorozatából. Külön neve is van ennek a kategóriájú fának: Kyara.

Édes és fás, fenséges illat, mely nem túlzással csodának számít, hogy elérhető számunkra.

SKU: Tempyo Kategóriák: ,
Törlés
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Tempyo – Japán füstölő

A Shoyeido Horin sorozatának minden illata egy japán híres történeti időszakhoz és helyszínéhez kapcsolódik.

A Ten-Pyo (békés égbolt) a Horin sorozat legmagasabb kategóriájú füstölője, melyben a legjobb minőségű agarfa, a Kyara kapott helyet. A Kyara illatos fa rendkívül drága, rendkívül ritka fa, melynek ára az aranynál is magasabb. Számításba véve ezt az alapanyagot, mégis egy megfizethető árú füstölőt kapunk, melyben a fűszeres és édes illatok váltakoznak a fás jegyekkel. Nem a kezdők illata, tudni kell értékelni is ezeket, így azok számára ajánljuk, akik már kipróbáltak több prémium japán füstölőt.

A Tempyo füstölő pálcák mindegyike csoda, a természet csodája.


Füstölők használata

Gyújtsd meg a füstölő pálcika legvégét, majd oltsd el egy határozott mozdulattal, vagy a kezeddel keltett kis fuvallattal. Elfújni nem szabad a füstölő pálcát. Helyezd megfelelő, biztonságos tartóba a füstölőt és kész is.

A Shoyeido füstölők Japánból érkeznek hozzánk, ahol tiszta és természetes összetevőkből, több száz éves receptek és metódus alapján készítik el őket. Nem tartalmaznak bambuszfűrészport, vagy egyéb hordozó anyagot, illetve mesterséges illatokat vagy összetevőket. A Hata család 300 éve és 12 generáción keresztül készíti füstölőit Kiotóban.


Nem véletlen, hogy a Shoyeido Incense Co., egy kiváló füstölő készítő manufaktúra, amely 1705 óta működik. A mai napig a Nijo utcában, Kiotó belvárosában működő manufaktúra a kezdetekben Nagasaki és Okinawa prefektúra kikötőin keresztül vásárolták a fűszereket valamint kínai gyógynövényeket. A Hata család kezdetben importált gyógynövényekkel foglalkozott, így könnyedén beszerezhette a füstölők alapanyagául szolgáló drága növényeket. A harmadik generációs családtag, a császári palotában dolgozott, így az ott használt füstölők receptjét használta alapul, saját receptjeik kialakításakor.

További információk

Kiszerelés

20 db füstölőpálca, 80 db füstölőpálca

Származási hely

Ez is érdekelhet...

Kövess minket!

Most adtad hozzá a kosaradhoz ezt a terméket: