Bevezető kyusu japán teáskanna 270 ml

bevezeto-kyusu
bevezeto-kyusu–2
bevezeto-kyusu-3
bevezeto-kyusu–4
bevezeto-kyusu-5
bevezeto-kyusu–6
bevezeto-kyusu-1

Bevezető kyusu japán teáskanna 270 ml

19 000 Ft

Elérhetőség: Készleten SKU: E112-alapkyusu Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Bevezető kyusu japán teáskanna 270 ml

Széles kiöntő csőrrel, és belső fém szűrővel ellátva készült ez a kyusu kanna. Vörös agyagból, kézi erővel. Pontos öntés és szép, hagyományos forma.

Ez a kyusu nagy gonddal és odafigyeléssel készült, hogy kellemes legyen a szem számára, és funkcionális legyen az ízletes japán tea elkészítéséhez.
A kerek alakja rendkívül vonzó,a textúrája, felülete,  meleg benyomást kelt. A jól átgondolt részletek és a finom kidolgozás a szakember aprólékos és megbízható kézművességének vallomása.

Arra ösztönzünk Téged, hogy japán teáid fogyasztásához használj megfelelő kyusu eszközt, melyekre bátran támaszkodhatsz.

 

A naturális, selymes tapintású kanna mázazatlan, akárcsak egy yixingi kerámia. Kényelmes kialakítású, jól használható eszköz.

Örömmel ajánljuk japán szálas teáink mindegyikéhez.

Űrtartalma: 270 ml, amely 1-3 személyes japán teázáshoz ideális.

Praktikus tanácsok:

Mosogatógépben tilos tisztítani, illetve bármilyen szárító gépben. Használat előtt öblítsd át forró, tiszta vízzel! Ne használj semmilyen mosószert a tisztításához! Praktikus ugyanúgy “kifőzni” a kannát, mint a yixingi agyagok esetében, hogy pórusait megtisztítsuk a készítés során benne maradó esetleges porszemcséktől.

A teát sohase hagyd benne a kannában, mert eltömíti a pórusokat és el is színezi idő előtt. Teázás után tisztítsd el szintén tiszta vízzel és hagyd úgy megszáradni, hogy nincs rajta a fedele!

Ha így teszel, kannád hosszú évekig hűséges teatársad lesz majd.

További információk

Termőhely

Tokoname – Japán

Ez is érdekelhet...

Most adtad hozzá a kosaradhoz ezt a terméket: