Aranybarna kyusu 300 ml

mustar-tokoname-3
mustar-tokoname-6
mustar-tokoname
mustar-tokoname-2
mustar-tokoname-4
mustar-tokoname-5

Aranybarna kyusu 300 ml

21 000 Ft

Arany, zsemleszínű agyagkerámia teakanna, Tokoname városból. Belső fém szűrője szépen szűri meg a teát, kialakítása és tapintása tökéletes. 300 ml-es űrtartalmú

Japán teákhoz ajánljuk.

Elérhetőség: Only 1 left in stock SKU: E111-aranybarnakyusu Címkék: ,

Description

Aranybarna kyusu 300 ml

Arany-mustár-zsemle színben pompázó, kézzel készült kanna, belső fém szűrővel ellátva. Precíz teakészítés garantált.

Ez a kyusu nagy gonddal és odafigyeléssel készült, hogy kellemes legyen a szem számára, és funkcionális legyen az ízletes japán tea elkészítéséhez.
A kerek alakja rendkívül vonzó,a textúrája, felülete,  meleg benyomást kelt. A jól átgondolt részletek és a finom kidolgozás a szakember aprólékos és megbízható kézművességének vallomása.

Arra ösztönzünk Téged, hogy japán teáid fogyasztásához használj megfelelő kyusu eszközt, melyekre bátran támaszkodhatsz.

A naturális, selymes tapintású kanna mázazatlan, akárcsak egy yixingi kerámia. Kényelmes kialakítású, jól használható eszköz.

Örömmel ajánljuk japán szálas teáink mindegyikéhez.

Űrtartalma: 300 ml, amely 1-3 személyes japán teázáshoz ideális.

Praktikus tanácsok:

Mosogatógépben tilos tisztítani, illetve bármilyen szárító gépben. Használat előtt öblítsd át forró, tiszta vízzel! Ne használj semmilyen mosószert a tisztításához! Praktikus ugyanúgy “kifőzni” a kannát, mint a yixingi agyagok esetében, hogy pórusait megtisztítsuk a készítés során benne maradó esetleges porszemcséktől.

A teát sohase hagyd benne a kannában, mert eltömíti a pórusokat és el is színezi idő előtt. Teázás után tisztítsd el szintén tiszta vízzel és hagyd úgy megszáradni, hogy nincs rajta a fedele!

Ha így teszel, kannád hosszú évekig hűséges teatársad lesz majd.

Additional information

Termőhely

Tokoname – Japán

has been added to your cart:
Checkout