“Havas hegycsúcs” 2010 shu puer

“Havas hegycsúcs” 2010 shu puer

“Havas hegycsúcs” 2010 shu puer

3 200Ft31 000Ft

Készleten

3 200Ft31 000Ft

Egy kereskedő egyedi megrendelése volt ez a tea a Menghai Dayi Teagyár részére. 2010-es évből való, magasan fekvő területekről, melyet többször borít pára és köd.

“Megfoghatatlan nekem ez a tea. Édes, mazsolás és egyben fás, fűszeres, kámforos és kicsit sem gombás, kivételesen illatos.” – Dóri

Törlés

Leírás

“Havas hegycsúcs” 2010 shu puer

A shu puer készítéshez nagy gondosság és megfelelő körülmények szükségesek. Sok esetben ezt csak a nagyobb teagyárak tudják biztosítani, illetve olyan kistermelők, akik bérelnek “feldolgozási időket” nagyobb gyárak üzemeiben, ahol a szekértő kezek is segédkeznek.

Kedves puer értő, kedvelő és kereskedő barátunktól több tea is érkezik majd a napokban.

Köztük van ez a tea is, amely egy nagy és ismert teagyár egyik olyan teája, melyet egy megrendelő részére készítettek el, személyes ízlése – külön recept szerint 2009-ben. Ettől az évtől kezdve találta ki a Menghai székhelyű, Dayi teagyár, e külön megrendelésekben rejlő lehetőségeket.

“Yun Ding” vagy “Havas hegycsúcs” shu puer alapanyagául szolgáló leveleket 800-1500 méteres magasságból válogatták, mely területek nagy részét felhők borítanak és köd óv.

Shu puer teáinkat itt találod

A puer teákról bővebben itt olvashatsz

További információk

Tömeg N/A
Termőhely

Yunnan – Kína

Mennyiség

1 egész korong – 357 gr, 100 gr, 30 gr, 50 gr

Kövess minket!