Jingmai Shengtai 2017 ősz sheng puer

Népszerű
Jingmai Shengtai 2015
2017-autumn-jingmai-shengtai
2017-autumn-jingmai-shengtai-1
Jingmai Shengtai 2015

Jingmai Shengtai 2017 ősz sheng puer

4 300 Ft8 200 Ft

A tea komplex, erőteljes gyümölcsös aromájú (jellemzően egres, érett alma, mandula és dió).

Gyümölcsösségét hosszan megőrzi, lágy fanyarsággal.

Kiváló mindennapi sheng puer tea.

SKU: P026-Jingmai-shengtai2017osz
Törlés

Leírás

Jingmai Shengtai 2017 ősz sheng puer

2017 őszi sheng puer, Jingmai hegyről, Yu bai és William a tea készítői.

A 2017-es őszi “szüreti” szezon egy hónappal korábban indult Jingmai hegyen, mint tavaly. Folyamatosan eset, bár nem erőteljesen, de mégis folyamatosan. Sikerült Yubaiéknak tisztességes, szép alapanyagot gyűjteniük, a természetes tea kertekből (Shengtai).

Az őszi alapanyag eltérő a tavaszihoz képest. Nagyon sok “sárga levél”, huang pian növekedik a nyári, őszi időszakban a teanövényeken. Nem meglepő, hogy a nyári időszakban melegebb az idő, több a csapadék, így gyorsabban növekednek a növény levelei. A tea ízében kevésbé fanyar, édesebb ízeket eredményez.

A hagyományos szedési standardtől eltérve, jelentős mennyiségű 1 rügy / 2 levél kombinációjú alapanyagot használtak ennek a teának az elkészítéséhez, amely drágább ugyan, de élettel telibbek.

Az őszi természetes teakertek teái nagyon illatosak, ízük gyümölcsös és édes. Színe inkább vörösesebb, mint tavaszi szedésű társaik. A levelek természetesen vastagabbak és nehezebb wokban besütni őket.

A Jingmai hegy Xishuangbanna és Simao tartományok határán helyezkedik el, szubtrópusi és trópusi őserdős területen. Gyönyörű, párás, misztikus hely ez, mely visszaköszön a Jingmai hegyi teákban is.

A puer teákról bővebben itt olvashatsz

További információk

Tömeg N/A
Termőhely

Jingmai – Yunnan – Kína

Mennyiség

100 gr, 50 gr

Ez is érdekelhet...

has been added to your cart:
Checkout