Jingmai Shengtai 2017 ősz sheng puer

Népszerű
Jingmai Shengtai 2015
2017-autumn-jingmai-shengtai
2017-autumn-jingmai-shengtai-1
Jingmai Shengtai 2015

Jingmai Shengtai 2017 ősz sheng puer

4 300 Ft8 200 Ft

A tea komplex, erőteljes gyümölcsös aromájú (jellemzően egres, érett alma, mandula és dió).

Gyümölcsösségét hosszan megőrzi, lágy fanyarsággal.

Kiváló mindennapi sheng puer tea.

Törlés
Kosár

Leírás

Jingmai Shengtai 2017 ősz sheng puer

2017 őszi sheng puer, Jingmai hegyről, Yu bai és William a tea készítői.

A 2017-es őszi “szüreti” szezon egy hónappal korábban indult Jingmai hegyen, mint tavaly. Folyamatosan eset, bár nem erőteljesen, de mégis folyamatosan. Sikerült Yubaiéknak tisztességes, szép alapanyagot gyűjteniük, a természetes tea kertekből (Shengtai).

Az őszi alapanyag eltérő a tavaszihoz képest. Nagyon sok “sárga levél”, huang pian növekedik a nyári, őszi időszakban a teanövényeken. Nem meglepő, hogy a nyári időszakban melegebb az idő, több a csapadék, így gyorsabban növekednek a növény levelei. A tea ízében kevésbé fanyar, édesebb ízeket eredményez.

A hagyományos szedési standardtől eltérve, jelentős mennyiségű 1 rügy / 2 levél kombinációjú alapanyagot használtak ennek a teának az elkészítéséhez, amely drágább ugyan, de élettel telibbek.

Az őszi természetes teakertek teái nagyon illatosak, ízük gyümölcsös és édes. Színe inkább vörösesebb, mint tavaszi szedésű társaik. A levelek természetesen vastagabbak és nehezebb wokban besütni őket.

A Jingmai hegy Xishuangbanna és Simao tartományok határán helyezkedik el, szubtrópusi és trópusi őserdős területen. Gyönyörű, párás, misztikus hely ez, mely visszaköszön a Jingmai hegyi teákban is.

A puer teákról bővebben itt olvashatsz

További információk

Tömeg N/A
Termőhely

Jingmai – Yunnan – Kína

Mennyiség

100 gr, 50 gr

Ez is érdekelhet...

Most adtad hozzá a kosaradhoz ezt a terméket: