Organic Gaba wulong

Organic Gaba wulong

Organic gaba oolong

Organic Gaba wulong

2 100Ft6 100Ft

Készleten

2 100Ft6 100Ft

Cimke:
Törlés

Leírás

Organic Gaba wulong

Fahéjas, édes fűszeres íz világú, magas Gaba tartalmú tea. Apróbb levelekből készült teát hosszabb oxigéntől elzárt közegben dolgozták fel, így megőrizték a levelek Gaba tartalmukat. A sütésnek köszönhetően édes kekszes aromájú, üdítő tea. Kiválóan illik a téli desszertek mindegyikéhez, édes diós süteményekhez.

Délutáni órákban is fogyasztható, kifejezetten nyugtató hatású.

Sötétre oxidált, a tajvani szokáshoz híven, hosszú szárral szedett Gaba wulong, mely wulong ugyan, de egészen közel áll a vörös teákhoz. A tealevelek illata szárazon édes, érett szárított paradicsomra emlékeztet, az elkészítést követően a gaiwanban, már édes fűszeres. Fahéj és aszalt füge. A teát közepesen sütötték, így kellemes, karamelles ízvilága is van.

A tea gazdag Gaba-amino-vajsavban, mely a tudományos írások szerint relaxációt segítő anyag. Egyértelműen nem leltem még írást arról, hogy  ilyen formában fel tudja-e használni a szervezet, igazából valahol mindegy is, a tea nagyon finom és jó helyről való, kedves, jó emberek teája, így az ő energiáik viszont biztosan hasznunkra válnak.

Bővebben az oolong teákról itt tudtok részletesebben olvasni

This post is also available in: English

További információk

Tömeg N/A
Mennyiség

100 gr, 30 gr, 50 gr

Termőhely

Tajvan

Ez is érdekelhet...

Kövess minket!