Nokiba – Moss Garden – Japán füstölő

3200 Ft

Lágyan édeskés, szantálfát, pacsulit és benzoét tartalmaz, melyek mind-mind fák és növények illatos olajai, részei. Meghitt fűszeres illat, a japán templomokat idézi, melyek ablaka előtt a szilvavirágok illatoznak. A cég egyik legismertebb illata.

Nokiba - Moss Garden - Japán füstölő 3200 Ft

Elakadtál, hogyan válassz a teáink közül?

Nokiba – Moss Garden – Japán füstölő

A Shoyeido céget 1703-ban alapították és azóta készítenek 100%-ban természetes összetevőkből álló illatokat.


Ez a füstölő a Shoyeido egyik legrégebbi receptje alapján készül. Lágyan édeskés, szantálfát, pacsulit és benzoét tartalmaz, melyek mind-mind fák és növények illatos olajai, részei. Meghitt fűszeres illat, a japán templomokat idézi, melyek ablaka előtt a szilvavirágok illatoznak. A cég egyik legismertebb illata.


A csomag 35 db füstölőt tartalmaz, mely több mint 1 hónapnyi békét biztosan elhoz otthonunkba vagy irodánkba – persze csak ha közben mi magunk is békéssé és bölcsebbé válunk. (Ehhez kezdjünk el bátran és gyakoroljunk napi szinten valamilyen meditációt!)

A 22 cm hosszú füstölő pálcák kb. 40 percig égnek. Használatukhoz kiegészítésként ajánljuk a szintén Japánból érkező tartókat és tálkákat – melyek egyben otthonod díszévé is válnak, arra biztatván, hogy alakítsd ki a saját kis „zen sarkodat”!

Bátran próbáld ki őket is: Kinkaku,Hakuun,

Komplett füstölő válogatást is összeállítottunk, hogy kipróbálhasd a Shoyeido összes daily füstölőjét. Füstölő válogatás


A Shoyeido céget szintén személyesen kerestük fel Kiotóban ahol megnézhettük, hol, miből és hogyan is készülnek ezek a tradicionális füstölő pálcikák.

További információk

Származási hely

Kyoto – Japán