Fujiani Yun Wu

Fujiani Yun Wu

2 300Ft6 600Ft

Készleten

2 300Ft6 600Ft

Friss tavaszi zöld tea, a fehér teáiról híres Zhenghe területről, Fujian tartományból. Mindennapi zöld teának szánja a termelőnk ezt a testesebb, karakteres ízű, umamis “Yun wu-t”, azaz “Felhőt”. A tea organikus termesztésből származik.

Mindennapi zöld tea, mégis sokszor felönthető, virágossága és édessége hosszan tartó, akárcsak füves jellege. Kifejezetten frissítő, vidító tea.

Hideg áztatásra is nagyon alkalmas, nyári frissítőnek ideális.

SKU: Fujian-Yun-Wu Kategóriák: , , , ,
Törlés
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Fujiani Yun Wu

Ms. Chen és családja generációk óta foglalkozik tea termesztéssel és készítéssel. Fehér teáink, Wuyi-oolongjaink többsége az ő kezük munkáját dicséri. Jó barátságunk okán – ha tehetjük – évente meglátogatjuk őket otthonunkban.

Ebből a fajtából jellemzően eddig fehét teát készítettek. Egy-két éve azonban – többek között a mi igényeinket is látva – elkezdtek zöld teát is készíteni, ami idén különösen jól sikerült. A felhasznált növényfajtának hála sokkal jobban tolerálja a teázással még csak ismerkedő kezeket is – nehéz elrontani. Tartalmas és izgalmas tea, meglepően hosszan teázható. Hideg áztatásra is rendkívüli módon alkalmas! A nyári időszakban kellemes frissítő ital.

A nyári időszakban jó választás lehet a fehér tea is a test hűsítésére.

További információk

Tömeg N/A
mennyiség

, ,

Termőhely

Kövess minket!

Most adtad hozzá a kosaradhoz ezt a terméket: