Alapozó tea tanfolyam – 2020.01.23

Alapozó tea tanfolyam – 2020.01.23

Alapozó tea tanfolyam – 2020.01.23

7 700Ft

Nincs készleten

7 700Ft

Beszélgetünk a tea alapokról, fajtákról, hőmérsékletről, mindennapokba beilleszthető teázási praktikákról és tradíciókról, ezzel egy időben pedig jól érezzük magunkat.

Részletes információt lentebb találsz.

Ajándék jeggyel is lehet regisztrálni e-mailben erre az eseményre. info@teavolution.eu

Elérhetőség: Elfogyott SKU: kezdo-tea-tanfolyam-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Alapozó tea tanfolyam – 2020.01.23 csütörtök

Esemény időpontja: 2020. január 23. 17:00 – 20:00
A tea világába újonnan érkezőknek ajánljuk ezt a közel 3 órás programot.
Az eseményen aktívan gyakoroljátok majd a teakészítést, hogy aztán az ismeretekkel felvértezve bárhol és bármikor tudjatok finom japán és kínai teát készíteni.
Vezetett kóstoláson végighaladunk a teatípusokon, 4-5 féle teát biztosan megkóstolunk, melyeket ti fogtok elkészíteni. Megismerjük a teák termőhelyeit, termelőit, a tea típusokban rejlő különbözőségeket és szó lesz arról is, hogyan kerültünk mi kapcsolatba a teával.
A kínai “gongfu teázás” vagy a japán elkészítési módok valamelyike véleményünk szerint minden ember hétköznapjaiba egyszerűen beilleszthető és kellemes lenyugvást, emellett minden érzékszervre ható élményt is ad. A tea összeköti az embereket. Egy csésze mellett mindig tartalmas és hasznos beszélgetések alakulnak ki.
Ha szeretnél helyet biztosítani magadnak, a jegy előre megvásárlásával tudod ezt megtenni személyesen az üzletünkben (VII. ker. Dembinszky utca 32.)
Maximum 6 fő jelentkezését várjuk.
Aki ajándékba kapta ezt a kóstolót, kérjük, hogy jelezze nekünk e-mailben.

Kövess minket!