Ajándékozz “tea élményt”!

Egy fő részére szóló részvételi jegy a 2018-as évben megrendezésre kerülő bármelyik “Bevezetés a teák világába” eseményünkre.

Részletekért kérlek, görgess lentebb.

0 out of 5 based on 0 customer ratings
Még nem írtak véleményt
Kérdezni szeretnék!
Cikkszám: gift-card-beginners Kategóriák: , Címkék: ,

Termék leírás

Ajándékozz “tea élményt”!


Ezzel az egy személy részére szóló kóstoló jeggyel bármelyik 2019-as évben megrendezésre kerülő “Bevezető tea tanfolyamunk”-on részt vehetsz.

Részvételi szándékodat a legkésőbb a rendezvény hetében telefonon vagy e-mailben jelezd majd nekünk, a rendelésed számára hivatkozva. Köszönjük szépen!


Pár szóban a programról:

A tea világába újonnan érkezőknek ajánljuk ezt a 3 órás programot.
Az eseményen aktívan gyakorolhatjátok a teakészítést, hogy aztán az ismeretekkel felvértezve bárhol és bármikor tudjatok finom japán és kínai teát készíteni.
Vezetett kóstoláson végighaladunk 5 különböző teatípuson, megismerjük termőhelyeiket, termelőiket, a típusaikban rejlő különbözőségeket és szó lesz arról is, hogyan kerültünk mi kapcsolatba a teával.
A kínai “gongfu teázás” vagy a japán elkészítési módok valamelyike véleményünk szerint minden ember hétköznapjaiba egyszerűen beilleszthető és kellemes lenyugvást, emellett minden érzékszervre ható élményt is ad.
Ha szeretnél helyet biztosítani magadnak, itt a honlapon tudod ezt megtenni, illetve nálunk a Dembinszky utcai “teaszobánkban”. Maximum 10-12 fő jelentkezését várjuk.
Rólunk bővebben itt olvashattok: Rólunk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékozz “tea élményt”!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.