Ajándékozz “tea élményt”!

Egy fő részére szóló részvételi jegy a 2018-as évben megrendezésre kerülő bármelyik “Bevezetés a teák világába” eseményünkre.

Részletekért kérlek, görgess lentebb.

5.500 Ft

Cikkszám: gift-card-beginners Kategóriák: , Címkék: ,

Kérdésed van?

Szívesen segítünk Neked!

0 out of 5 based on 0 customer ratings
Még nem írtak véleményt

Leírás

Ajándékozz “tea élményt”!


Ezzel az egy személy részére szóló kóstoló jeggyel bármelyik 2018-as évben megrendezésre kerülő “Bevezető tea tanfolyamunk”-on részt vehetsz.

Részvételi szándékodat a rendezvény hetében telefonon vagy e-mailben jelezd majd nekünk, a rendelésed számának megadásával. Köszönjük szépen!


Pár szóban a programról:

A tea világába újonnan érkezőknek ajánljuk ezt a 3 órás programot.
Az eseményen aktívan gyakorolhatjátok a teakészítést, hogy aztán az ismeretekkel felvértezve bárhol és bármikor tudjatok finom japán és kínai teát készíteni.
Vezetett kóstoláson végighaladunk 5 különböző teatípuson, megismerjük termőhelyeiket, termelőiket, a típusaikban rejlő különbözőségeket és szó lesz arról is, hogyan kerültünk mi kapcsolatba a teával.
A kínai “gongfu teázás” vagy a japán elkészítési módok valamelyike véleményünk szerint minden ember hétköznapjaiba egyszerűen beilleszthető és kellemes lenyugvást, emellett minden érzékszervre ható élményt is ad.
Ha szeretnél helyet biztosítani magadnak, itt a honlapon tudod ezt megtenni, illetve nálunk a Dembinszky utcai “teaszobánkban”. Maximum 10 fő jelentkezését várjuk.
Rólunk bővebben itt olvashattok: Rólunk

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékozz “tea élményt”!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Dear Tea Friends! We are off to take some tea from China and Japan. You still may place the order but it will be proceeded after 25th of May. Thanks for understanding and support! Elrejtés