Impresszum

Az oldalt Kapás Dóra e.v. üzemelteti

E-mail: info@teavolution.eu
Cím: H-2021, Tahitótfalu, Felsőszérűk-dűlő 1491 hrsz. , Magyarország
Adószám: 68343770-2-33; Nyilvántartási szám: 51609858;
Bankszámlaszám HUF: OTP BANK NYRT. 11703020-214422207-00000000
Webhoszting: ininet.hu; Webfejlesztés: brilantic.hu (Webhoszting és weboldallal kapcsolatban, kérjük, írjon nekik, ha bármilyen kérdése van az oldallal kapcsolatban.)

A vásárlási, szállítási feltételek és információk az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) menüpontban részletesen elolvashatók, illetve a Házhoz szállítás menüpontban, a lábjegyzetben.
Az adatvédelmi elvekről, jogszabályokról az Adatvédelem című menüpontban tájékozódhat.

Minden jog fenntartva ©

A weboldalunkon feltüntetett minden szöveg, fotó, illusztráció, dokumentum vagy bármely más jogi oltalom alatt álló tartalom a Nemzetközi Szerzői Jogi Törvények és a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok védelmét szolgáló más jogszabályok hatálya alá tartozik. A weboldalon közölt információk, dokumentumok másolása, sokszorosítása, tartós tárolása, feldolgozása, megváltoztatása valamint azok felhasználása vagy hasznosítása más weboldalakon vagy médiában nem engedélyezett.

Dear Tea Friends! We are off to take some tea from China and Japan. You still may place the order but it will be proceeded after 25th of May. Thanks for understanding and support! Elrejtés