Szállítási és fizetési információk

Teavolution Tea Room & Shop szállítási információi, részletezve:

Személyes áruátvétel teaboltunkban(1036. Budapest, Nagyszombat utca 1/C, (az árkádok alatt) – Ingyenes.

Kérünk Téged, hogy minden esetben várd meg az árú átvételi lehetőségéről szóló visszaigazoló e-mailünket, melyet 2 munkanapon belül küldünk meg! Akkorra már biztosan összecsomagoltuk Neked. Ha tudsz, ne rohanva érkezz, mert teázni is tudsz nálunk, hagyj időt egy kicsit nálunk lenni! 🙂

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő szállítás 2-3 munkanapon belül történik. Ezeket a csomagokat az MPL (Magyar Posta Zrt.) futárszolgálata kézbesíti Neked.
A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

 1. Értesítés kiszállításról e-mail : Ezt az e-mailt akkor küldjük, amikor a csomagodat elkészítettük, és elvittük a csomagfelvevő bázisra. A csomag érkezése 1-2 munkanapon belül várható.
 2. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján az MPL oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása.

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken tudod online követni a csomagodat.

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

 • Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal banki előre utalással, vagy Barion online fizetéssel:
  • 1600 Ft
 • MPL Csomagautomatákban, PostaPonton, illetve Postán  maradó csomagként történő átvétel/szállítás banki előre utalással, vagy Barion online fizetéssel:
  • 1200 Ft
 • Személyes átvétel esetén, nincs szállítási díj.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Amennyiben külföldre szeretnéd a csomagot megrendelni, keress bennünket e-mailes elérhetőségünkön vagy telefonon és segítünk eljuttatni a csomagodat!

———————————————————————————————————————————————-

Kérünk, minden esetben add meg a telefonszámodat a rendelésnél és a fizetés közlemény rovatában, hogy a leggyorsabban és pontosan megérkezzen Hozzád a rendelt tea vagy teakellék!

A rendelésed állapotáról érdeklődni a rendelésed visszaigazoló levelére válaszolva tudsz, vagy telefonos elérhetőségünkön.

Honlapunkon a nap 24 órájában leadhatod rendelésed, melyet minél előbb eljuttatunk Hozzád.


Fizetési módok

 • Banki előre utalással: A  megrendelésed leadását követően, a visszaigazoló levélben és a honlapon is láthatod a banki átutaláshoz szükséges banki adatainkat. Ezek a következők:

Kapás Dóra e.v.

OTP Bank Nyrt. 11703020-21442207-00000000

Az utalás közleményébe mindenképpen írd bele a nevedet és a megrendelésed számát!

 • Online bankkártyás fizetés választása esetén a Pénztár oldalon, megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Barion fizetési oldalára irányítunk, ahol a szolgáltató által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

A Barion online fizetésről itt olvashatsz bővebben: Barion

 • Teaboltunkban készpénzben és bankkártyával tudod kifizetni rendelésedet, vagy az itt kiválasztott teát és teakelléket.

This post is also available in: English