Szállítási és fizetési információk

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal
A futárszolgálattal történő szállítás 2-3 munkanapon belül történik. Ezeket a csomagokat az MPL (Magyar Posta Zrt.) futárszolgálata kézbesíti.
A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

  1. Értesítés kiszállításról e-mail : Ezt az e-mailt akkor küldjük, amikor a csomagodat elkészítettük, és telephelyünkön átadtuk a futárszolgálatnak. A csomag érkezése 1-2 munkanapon belül várható.
  2. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján az MPL oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása.

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken tudod online követni a csomagodat.

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

  • Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal banki előre utalással, vagy Barion online fizetéssel:
    • 1200 Ft
  • MPL Csomagautomatákban, PostaPonton, illetve Postán  maradó csomagként történő átvétel/szállítás banki előre utalással, vagy Barion online fizetéssel:
    • 990 Ft

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.
A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

———————————————————————————————————————————————-

Kérünk, add meg a telefonszámodat a rendelésnél, hogy a leggyorsabban és pontosan megérkezzen Hozzád a rendelt tea vagy teakellék!

A rendelésed állapotáról érdeklődni a rendelésed visszaigazoló levelére válaszolva tudsz, vagy telefonos elérhetőségünkön.

Honlapunkon a nap 24 órájában leadhatod rendelésed, melyet minél előbb eljuttatunk Hozzád.


Fizetési módok

  • Banki előre utalással: A  megrendelésed leadását követően, a visszaigazoló levélben és a honlapon is láthatod a banki átutaláshoz szükséges banki adatainkat. Ezek a következők:

Kapás Dóra e.v.

OTP Bank Nyrt. 11703020-21442207-00000000

Az utalás közleményébe mindenképpen írd bele a nevedet és a megrendelésed számát!

  • Online bankkártyás fizetés választása esetén a Pénztár oldalon, megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Barion fizetési oldalára irányítunk, ahol a szolgáltató által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

 

A Barion online fizetésről itt olvashatsz bővebben: Barion