Szállítási és fizetési információk – Tea webshop

Teavolution Tea Room & Shop tea webshop házhoz szállítási információi, részletezve:

Személyes áruátvétel teaboltunkban(1036. Budapest, Nagyszombat utca 1/C, (az árkádok alatt) – Ingyenes.

Kérünk Téged, hogy minden esetben várd meg az árú átvételi lehetőségéről szóló visszaigazoló e-mailünket, melyet 2-4 munkanapon belül küldünk meg!

Házhoz szállítás DPD  futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő szállítás 2-4 munkanapon belül történik. Ezeket a csomagokat az DPD futárszolgálata kézbesíti Neked.
A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

  1. Értesítés kiszállításról e-mail : A kézbesítés előtti napon email értesítőt küld a DPD automata rendszere a címzettnek a küldemény érkezéséről. Ehhez a szolgáltatáshoz, szükséges megadni a címzett pontos e-mail címét! Tudod módosítani is a kiszállítási dátumot, miután átadtuk a csomagodat a DPD-nek.
  2. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján az DPD oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása.

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

  • Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal banki előre utalással, vagy Barion online bankkártyás fizetéssel:
    • 1600 Ft
  • Személyes átvétel esetén, nincs szállítási díj.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.


Amennyiben külföldre szeretnéd a csomagot megrendelni, keress bennünket e-mailes elérhetőségünkön vagy telefonon és segítünk eljuttatni a csomagodat! Több európai országba küldünk csomagokat, így bátran keress minket!

———————————————————————————————————————————————-

Kérünk, minden esetben add meg a telefonszámodat, hogy elérhessünk, ha felmerült kérdésünk.

A rendelésed állapotáról érdeklődni a rendelésed visszaigazoló levelére válaszolva tudsz, vagy telefonos elérhetőségünkön.

Honlapunkon a nap 24 órájában leadhatod rendelésed, melyet minél előbb eljuttatunk Hozzád.


Fizetési módok

  • Banki előre utalással: A  megrendelésed leadását követően, a visszaigazoló levélben és a honlapon is láthatod a banki átutaláshoz szükséges banki adatainkat. Ezek a következők:

Kapás Dóra e.v.

OTP Bank Nyrt. 11703020-21442207-00000000

Az utalás közleményébe mindenképpen írd bele a nevedet és a megrendelésed számát!

  • Online bankkártyás fizetés választása esetén a Pénztár oldalon, megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Barion fizetési oldalára irányítunk, ahol a szolgáltató által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

A Barion online fizetésről itt olvashatsz bővebben: Barion

  • Teaboltunkban készpénzben és bankkártyával tudod kifizetni rendelésedet, vagy az itt kiválasztott teát és teakelléket.

This post is also available in: English